SCHENK2022_logo

Tickets €10,-
inclusief 2 munten en festivalglas

SCHENK, hét speciaalbierfestival van Aarle-Rixtel is terug! SCHENK zal herrijzen in het hart van Aarle-Rixtel op zaterdag 14 mei op de Kouwenberg rondom de kiosk. De Kouwenberg zal omgetoverd worden tot een zinderende festivallocatie. Dartel over de festivalweide, vertoef onder de bomen en absorbeer het pure lentegevoel. Geniet van de vinylplaatjes, struin langs de tientallen biertaps en droom weg met een goed glas speciaalbier in de hand. Laat die zonnestralen maar binnenkomen!

Maak kennis met de gepassioneerde brouwers uit alle windstreken van de regio en verwen je smaakpapillen. Kom meer te weten over de verhalen achter de brouwerijen en ontdek je favoriete speciaalbier. Een mix van brouwerijen, van klein tot middelgroot, zullen hun opwachting maken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze gaan tot het uiterste om het lekkerste speciaalbier te schenken! Van fruitige Double IPA’s tot diepzwarte Imperial Stouts en van frisse lentebieren tot ‘Collabs’ met bevriende brouwers. 

 

SCHENK Speciaalbierfestival is de perfecte kans om je Untappd check-ins aan te vullen, je innerlijke biersommelier te verwennen en de festivalzomer te starten met een goed glas speciaalbier in de hand.

 

Dus SCHENK je glas vol en proost, proef en ervaar tot de laatste slok!