SCHENK_logo

Tickets €10,-
inclusief 2 munten en festivalglas

HO, HO, HO! SCHENK, hét speciaalbierfestival van Aarle-Rixtel is terug met de kersteditie! SCHENK zal herrijzen in het hart van Aarle-Rixtel op zondag 19 december in evenementenlocatie De Couwenbergh. De Couwenbergh zal ‘indoor & outdoor’ omgetoverd worden tot gezelligste kerstborrel van Aarle-Rixtel!

SCHENK is de beste manier om te proosten op een hoppige kerst en een bruisend 2022! Heb je het kerstmenu al tot in de puntjes voorbereid, kun je geen cadeaupapier meer zien of gewoon toe aan een biertje? Proost dan met de brouwers, speciaalbierliefhebbers en je vrienden op de toekomst! Trek je foutste kersttrui aan en kom gezellig borrelen.  Warm je op bij de kachel, zing mee met de lekkerste kerstdeuntjes en combineer bier en spijs voor het ultieme kerstgevoel!

Maak kennis met de gepassioneerde brouwers uit alle windstreken van de regio en verwen je smaakpapillen. Kom meer te weten over de verhalen achter de brouwerijen en ontdek je favoriete speciaalbier. Een mix van brouwerijen, van klein tot middelgroot, zullen hun opwachting maken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze gaan tot het uiterste om het lekkerste speciaalbier te schenken! Van fruitige Double IPA’s tot diepzwarte Imperial Stouts en van intense vatgerijpte bieren tot ‘Collabs’ met bevriende brouwers. SCHENK Speciaalbierfestival is de perfecte kans om je Untappd check-ins aan te vullen, je innerlijke biersommelier te verwennen en de kerstperiode te beginnen met een goed glas speciaalbier in de hand. 

Dus SCHENK je glas vol en proost, proef en ervaar tot de laatste slok!


* We werken met het Coronatoegangsbewijs (QR-code) en volgen de richtlijnen van de overheid. Bij annulering van het evenement wegens aangescherpte coronamaatregelen worden de ticketgelden teruggestort.